Portfolio / Commercial

Visual Description of reading area
Tea Tree Gully Library

Tea Tree Gully Library commissioned a range of Custom Furniture for their Children’s Reading Area, several General Lounge areas and the main Foyer. The furniture is flexible, robust and colourful – creating  accents within the library and a sculptural form to the public foyer, which is also a community gallery

Police Credit Union – Adelaide Branch

This project called for a detailed refurbishment of the existing Adelaide Branch, to begin a fresh new era and reflect the new, diverse customer base of this growing brand. The traditional police checkerboard of the Credit Union logo became the basis for the striped and interlocking carpet pattern, injecting colour and energy into the interior.

Pony and Cole

Project brief was to turn a decrepit office within a warehouse - into a relaxed, welcoming café, that celebrated the site - both the neighbourhood and the building; and could become a community hub. The cafe sits at the front of a large site which also includes a design studio (ours!), a printmaking studio and a gallery

view of curved seating at edge of platform
Sturt St. Primary School Library

Project brief was to turn an under-utilised library, office and classroom; which also operates as an Outside School Hours Care facility into a vibrant, flexible multi-use space. We also added further facilities to allow for a Stephanie Alexander Kitchen Garden cooking space, along with lots of flexible library storage, extra seating options and display spaces

Mt Gambier UniSA Campus

University of South Australia’s new Mount Gambier Learning Centre is amazing. Designed by Guida Moseley Brown architects with local hero’s Russell & Yelland Architects, we were brought on board to specify the furniture. This included all loose furniture around the learning centre, tutorial furniture, foyer furniture, offices and meeting rooms. The centre also has specialist

Cafe - Self Help Food Displays - Koush - Flinders Uni
Flinders Uni Wholefoods Store

Wholefoods was designed to feel warm and welcoming, a mix of different materials were used to achieve this.

Flinders Uni Campus Store

The Campus Store carries diverse stock at varying levels throughout the academic year.

Post Office- Counter Area- Koush - Flinders Uni
Flinders Uni Post Office

The Post Office has a refined retail display space & atmosphere was created on the ceiling.

Pharmacy - Interior - Koush - Flinders Uni
Flinders Uni Pharmacy

The Pharmacy has three clear zones: retail space, back office and drug storage/dispensary.

Migration Museum

New foyer design for Migration Museum, a mix of Australian oak and concrete.